KRINGDIERENARTS : Uw eigen dierenarts in de buurt

  Kringdierenarts e.o. bestaat uit  een groep dierenartsen die sinds 1972 de nacht- en weekenddiensten verzorgen voor Eindhoven, Son en Breugel, Nuenen, Geldrop, Aalst-Waalre en Veldhoven. U kunt ons herkennen aan het logo op de homepage van onze website.  

De leden van onze organisatie behandelen uitsluitend gezelschapsdieren: honden, katten, cavia’s, konijnen, knaagdieren, vogels en reptielen.

             Tussen de deelnemende dierenartsen bestaan afspraken betreffende weekend-, avond- en vakantiewaarnemingen. Tijdens afwezigheid van uw eigen dierenarts wordt u verwezen naar een van de dienstdoende klinieken, waar u snel met de grootste zorg voor uw huisdier en vakkundig wordt geholpen. Na de behandeling van uw huisdier wordt een verslag gemaakt en per email of fax nog dezelfde dag doorgegeven aan uw eigen dierenarts. Deze is dan weer helemaal op de hoogte van de gezondheidstoestand van uw dier. Onderlinge informatie uitwisseling van de medische gegevens van uw huisdier is erg belangrijk voor een juiste afronding van de behandeling.             

Een aantal leden van de Kring heeft speciale kennis in huis waarvan gebruik wordt gemaakt dmv doorverwijzing zoals: orthopedie, acupunctuur, echografie, endoscopie, laserbehandeling, speciale kennis op het gebied van konijnen, mogelijkheden voor specialistische beoordeling van ECG’s (hartfilmpjes) etc.  Kortom bij onze organisatie vindt u een uitgebreid pakket aan diergeneeskundige hulp van hoog niveau. De leden van de Kring volgen zeer regelmatig na- en bijscholingen om hun kennis op niveau te houden.

Vier maal per jaar komen de leden bij elkaar voor uitwisseling van opgedane ervaringen en kennis. De bijeenkomsten worden regelmatig vooraf gegaan door een specialistische lezing over een diergeneeskundig onderwerp. Zo blijven we up to date en kunnen wij uw huisdier steeds volgens de nieuwste inzichten behandelen.

ZORG IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN